milieu-fsc

Wij staan voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hierin vinden we vooral milieuvriendelijk ondernemen erg belangrijk. Daarom houden we hier in iedere fase van het drukproces rekening mee.

FSC papier

Wij gebruiken FSC gecertificeerd papier. Dit betekent dat het hout dat in het papier gebruikt wordt, afkomstig is van beheerde bossen.

Groene stroom

Al onze drukpersen zijn aangesloten op groene stroom. Ook ons kantoor is volledig voorzien van groene stroom. We vinden het belangrijk dat de energie voor het drukwerk van onze klanten op een verantwoorde wijze wordt gewonnen.

Geen chemische stoffen

Wij gebruiken geen chemische inkten. De inkt die we gebruiken is bio inkt. Deze wordt vervaardigd met plantaardige oliën. Bij onze plaatbelichter wordt ook geen chemie meer gebruikt. Hij werkt volledig procesloos. Wat een enorme besparing op het milieu oplevert.

Minder afval en inschiet

Onze moderne machines zijn hoog geautomatiseerd. Hierdoor is het verlies en afval beperkt. Onze nieuwste machine (anicolor) gebruikt zelfs bijna helemaal geen inschiet meer.

Onderneemt u maatschappelijk verantwoord? Denk dan eens aan een grafisch bedrijf dat dat ook doet. We maken graag eens kennis.