Over Segers

Segers is een grafisch bedrijf met aandacht voor de opdracht en opdrachtgever. We creëren het mooiste drukwerk vanuit onze vestiging aan de rand van de Schiedamse binnenstad.

Excellente kwaliteit

Onze werkwijze heeft zich bewezen. Daarom leggen onze klanten zelfs hun belangrijkste opdrachten blind bij ons neer. Wij zorgen met ons moderne machinepark altijd voor de beste kwaliteit.

Beste Service

De service die wij bieden is uniek. Het overleg met onze opdrachtgevers vinden we dan ook erg belangrijk. Want door de klant en de opdracht goed te kennen, kunnen we meedenken en bijsturen. Zowel tijdens het ontwerp- als het drukproces. “Wij zijn niet bang om de persen te stoppen als we denken dat het resultaat beter kan.”

Mooie Historie

Bij een mooi bedrijf hoort een mooie historie. Harry Segers startte de drukkerij en uitgeverij in 1954. Hij was uitgever van schoolschriften en schoolboeken. Toen de vraag kwam de schriften te personaliseren met de naam van de school was dat het begin van drukkerij Segers. In 1987 zette Jan van Etten, die hier vanaf het begin in dienst was, de drukkerij voort. De drukkerij werd steeds meer een grafisch bedrijf dat kan drukken, stansen, rillen, bedenken en uitwerken. Het grafische bedrijf Segers wordt sinds een aantal jaren geleid door John van Etten.

Drukwerk van A tot Z

Kent u Harper Jones uit Hilversum? Een geweldig bureau dat interactieve ervaringen bedenkt en realiseert. En waar ze natuurlijk regelmatig een goed stukje drukwerk voor nodig hebben. Dat leveren wij dan weer aan ze. En daar zijn ze heel blij … Lees verder

Zo’n drukker die uniek is

Er waait een frisse wind door onze drukkerij. Met een nieuwe huisstijl en een verbeterde website laten we nog beter zien wie we zijn. Want wij zijn zo’n drukker die aandacht heeft voor de opdracht én voor de opdrachtgever. Wij … Lees verder

FSC certificaat

Na de jaarlijkse audit mogen wij het komende jaar weer FSC orders verwerken. Segers is gecertificeerd als FSC-drukker